STUDENTSKA SEKCIJA MolBioS

Osnivanje Studentske sekcije Srpskog društva za molekularnu biologijuVeliko nam je zadovoljstvo da sa vama podelimo vest da je na poslednjoj skupštini Srpskog društva za molekularnu biologiju osnovana Studentska sekcija za molekularnu biologiju!


Glavne aktivnosti Studentske sekcije će biti promocija i popularizacija molekularne biologije u Srbiji, kao i u regionu, ali i dodatno stručno usavršavanje i edukacija studenata. Očekuju vas brojna naučno-popularna predavanja, stručna predavanja i online radionice o savremenim metodama u molekularnoj biologiji. Kako bismo uspešno organizovali planirane aktivnosti, potrebna nam je vaša pomoć. Tražimo nove članove koji bi se priključili našem organizacionom timu, ali nam je podjednako važno da čujemo i vaše mišljenje.


Studentska sekcija za molekularnu biologiju raspisuje konkurs za prijem novih članova koji će biti otvoren do 12. marta 2021. godine. Ako želite da učestvujete u radu Studentske sekcije, pomažete u planiranju i organizovanju aktivnosti sekcije, možete da popunite sledeći formular. Poziv je upućen upućen studentima osnovnih ili integrisanih akademskih studija prirodnih nauka, ali i svim ostalim studentima zainteresovanim za molekularnu biologiju.


Kako bismo pripremili sadržaj koji vas najviše zanima, želeli bismo da se upoznamo sa vašim interesovanjima. Popunjavanjem sledećeg upitnika ćete nam pomoći u tome.


Nadamo se uspešnoj saradnji!